Boëtius zet volgende stap in zijn herstel en is te horen in de kleedkamer

Reacties

Een kleine vier weken geleden kreeg Jean-Paul Boëtius uiterst akelig nieuws: er was teelbalkanker ontdekt bij de buitenspeler van Hertha BSC. Na een operatie bleek al dat er geen chemotherapie nodig was, hij trainde inmiddels al voor zichzelf en dinsdag heeft Boëtius weer volledig meegetraind bij de Berlijnse club.

Boëtius zet volgende stap in zijn herstel en is te horen in de kleedkamer
© Pro Shots

Trainer Sandro Schwarz was vanzelfsprekend opgetogen dat zijn pupil al relatief snel weer is aangesloten. 'We zijn allemaal blij. Dat Djanga weer bij ons is, dat is het mooie aan deze dag. Hij was in de afgelopen dagen al in de kleedkamer. Je merkt het meteen aan het geroezemoes en aan zijn gelach. Het was heel emotioneel toen zijn diagnose er lag, daar was het team wel van ontdaan. Daarom doet het ons goed dat hij al zo snel weer op het veld staat', sprak Schwarz tegen Kicker.

Uiteraard staat het menselijke aspect voorop, maar de trainer zal ongetwijfeld ook blij zijn dat hij spoedig ook in wedstrijden weer over de ex-Feyenoorder kan beschikken. Hertha is de Bundesliga zwak begonnen met slechts één zege in de eerste tien wedstrijden. Zaterdag wacht de kelderkraker in eigen huis tegen Schalke 04.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.