Boëtius blijft hopen op buitenlands avontuur: Sparta van de baan

Reacties

De terugkeer van Jean-Paul Boëtius op de Nederlandse velden lijkt voorlopig niet aan de orde. Sparta Rotterdam heeft het boek voor nu in ieder geval gesloten.

Boëtius blijft hopen op buitenlands avontuur: Sparta van de baan
© Pro Shots

Boëtius (29) trainde sinds eind oktober mee bij Sparta. De aanvaller annex middenvelder benadrukte toen dat een samenwerking niet de intentie was, maar al snel bleek dat Sparta daar andere gedachten over had. Dat bleek ook begin december, toen de gesprekken over een contract werden opgestart.

Lang leek het erop dat Boëtius zijn jawoord zou gaan geven. De voormalig Feyenoorder bleef echter twijfelen: hij gaat liever een buitenlands avontuur aan. Sparta ging daarom zonder Boëtius op trainingskamp naar Spanje en rekent inmiddels niet meer op zijn komst. 

Boëtius zit zonder club sinds zijn zomerse vertrek bij Hertha BSC, waarmee hij degradeerde uit de Bundesliga. Eerder speelde hij in Duitsland voor FSV Mainz 05.

Sparta heeft zijn selectie overigens al versterkt met het Japanse talent Shunsuke Mito. Lees via VI PRO meer over deze aanvaller:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.