Boegbeeld Van Polen wordt met nieuw contract oud bij PEC Zwolle

Reacties

Bram van Polen heeft zijn contract met twee jaar verlengd, waardoor hij tot medio 2020 verbonden blijft aan PEC Zwolle. De vorige verbintenis van de 32-jarige verdediger liep komende zomer af.

Boegbeeld Van Polen wordt met nieuw contract oud bij PEC Zwolle

Van Polen speelde in 2007 zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal al in dienst van de Zwollenaren en is de club sindsdien altijd trouw gebleven. Met PEC Zwolle won de vleugelverdediger de Jupiler League, de KNVB-beker, de Johan Cruijff Schaal en debuteerde hij in Europa.

Momenteel beleeft Van Polen een van de beste seizoenen van zijn loopbaan. PEC Zwolle staat vierde en bij de club is er veel tevredenheid over de routinier, zo laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten: 'Bram is een meer dan verdienstelijke verdediger en ook in zijn rol als aanvoerder binnen en buiten de lijnen belangrijk voor het team.' Ook Van Polen heeft op de clubsite een reactie gegeven: 'Hier ben ik zeer blij mee! PEC Zwolle is mijn club, ik speel er al mijn hele leven en voel mij hier thuis. Het is mooi om deel uit te maken van de ontwikkeling en met de club mee te groeien.'

PEC Zwolle speelt vrijdagavond uit tegen ADO Den Haag en daarna begint de winterstop voor de ploeg van trainer John van 't Schip.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.