Blunderende doelman Espanyol gaat supporter te lijf

Carlos Kameni kon zich maandag niet beheersen tijdens de training van Espanyol. De doelman ging verhaal halen bij een supporter die hem toebeet dat hij beter zijn contract niet kon verlengen.

Blunderende doelman Espanyol gaat supporter te lijf

Kameni was er zondag schuldig aan geweest dat Espanyol tegen Athletic de Bilbao (1-1) een overwinning uit handen had gegeven. De Kameroener blunderde bij de gelijkmaker van Andoni Iraola en kreeg dat een dag later tijdens een oefensessie te horen van een aantal fans.

De opmerkingen schoten bij de 24-jarige doelman in het verkeerde keelgat. Kameni liep van het trainingsveld en pakte een van de supporters hardhandig beet. 'Ik ben een prof. Je moet respect opbrengen voor mijn werk. Respecteer me', riep de woedende Kameroener.

Ploeggenoten trokken Kameni weg en brachten hem tot bedaren. 'Zijn reactie was menselijk, ik had waarschijnlijk hetzelfde gedaan', aldus verdediger Sergio Sánchez.

Espanyol presteert dit seizoen teleurstellend in de Primera División. De club uit Barcelona komt niet verder dan de achttiende plaats.

Bekijk hier al onze video's