Blind per brancard van het veld, De Boer duidt mogelijk zware blessure

Reacties

Daley Blind heeft volgens Frank de Boer een enkelblessure overgehouden aan de uitwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Gibraltar. Blind kwam kort na rust ten val en liep daarbij een ogenschijnlijk zware blessure op. 

Blind per brancard van het veld, De Boer duidt mogelijk zware blessure
© Pro Shots
Gibraltar
Gibraltar
0 - 7
Nederland
Nederland

Vlak na rust ging het mis met Blind. Gibraltar-aanvaller Tjay De Barr hield Matthijs de Ligt en Blind bezig. Bij een poging tussen de twee verdedigers door te steken stopte Blind hem af. De Barr kwam ten val en nam Blind mee, die daarbij met zijn voet in het kunstgras bleef steken.

Het linkerbeen van Blind maakte tijdens de val een onnatuurlijke beweging en de verdediger leek daarna direct door te hebben dat het niet goed zat. Na een behandeling moest er een brancard aan te pas komen om Blind van het veld te dragen.

Blind leek last van zijn knie te hebben, maar tegenover de NOS sprak De Boer over een blessure aan de enkel: 'Ik weet nog niet hoe ernstig het is, maar het is niet zijn knie. Hij viel op zijn enkel volgens mij en heeft last van zijn enkel. We moeten kijken wat hij eraan overhoudt.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.