Blessurespook blijft PSV achtervolgen: twee wissels binnen dertig minuten

Reacties

PSV loopt in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk opnieuw tegen personele problemen aan. Coach Roger Schmidt moest al binnen het eerste halfuur twee aanvallers wisselen vanwege blessureleed.

Blessurespook blijft PSV achtervolgen: twee wissels binnen dertig minuten
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
1 - 4
PSV
PSV

De eerste speler die de strijd moest staken was Ritsu Doan, midweeks nog de grote man in de gewonnen bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Japanner was met zijn hoofd tegen dat van Alexander Büttner geknald en liet zich vervangen door Carlos Vinícius. Even hierna viel ook Bruma uit: hij had last van zijn hamstring en maakte plaats voor Yorbe Vertessen. De Belg opende tien minuten voor rust overigens met een machtige uithaal de score: 0-1.

Schmidt was uiteraard zeer gelukkig met de openingstreffer, maar denkt ongetwijfeld ook alweer aan zijn lappenmand, die al dit hele seizoen flink gevuld is. De PSV-selectie werd juist net weer wat breder, maar nu dreigen Doan en Bruma weer even afwezig te zijn.

De wissel Doan-Vinícius geldt overigens niet als een echte wissel, omdat eerstgenoemde afhaakte met een hoofdblessure. Schmidt mag daarom in het restant nog op twee momenten wisselen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.