Blessures bedreigen opmars Málaga in slotfase competitie

Málaga wilde de druk op Valencia en Levante in de strijd om de derde plaats maximaal opvoeren. Maar uitgerekend voor de resterende negen competitieduels kampt trainer Manuel Pellegrini met een blessuregolf.

Blessures bedreigen opmars Málaga in slotfase competitie

Keeper Willy Caballero is dinsdag geopereerd aan zijn linkerhand, die hij zondag brak tijdens het duel bij Espanyol. De Argentijnse goalie komt dit seizoen niet meer in actie. De verwachting is dat Jérémy Toulalan (foto) datzelfde lot is beschoren. De Franse controleur heeft een operatie ondergaan aan zijn linkervoet waar een breukje zat.

Júlio Baptista ontbreekt al maanden bij Málaga. De spits was voor dit seizoen de beoogde aanvalspartner van Ruud van Nistelrooy. Vleugelaanvaller Joaquín kampt met een spierscheuring maar verwacht eind april zijn rentree te kunnen maken.

Het wegvallen van Toulalan lijkt Joris Mathijsen de komende periode een basisplaats te garanderen. Pellegrini wees de twee voorbije duels Martín Demichelis aan als vervanger van de middenvelder. Tot voor kort was Demichelis een vaste waarde in het centrum van de achterhoede, terwijl Pellegrini ook nog de beschikking heeft over de Braziliaan Weligton. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's