Blessure zit Bale in zijn tweede Real Madrid-leven dwars

Reacties

De trainerswissel bij Real Madrid betekende goed nieuws voor Gareth Bale, die onder Carlo Ancelotti weer een nieuwe kans kreeg. De hamstringblessure die de aanvaller nu heeft opgelopen is dan ook een flinke domper: Spaanse media verwachten dat Bale wekenlang buitenspel zal staan.

Blessure zit Bale in zijn tweede Real Madrid-leven dwars
© Pro Shots

Bale (32) kwam niet in de plannen van Zinedine Zidane voor en werd vorig seizoen verhuurd aan zijn oude club Tottenham Hotspur. Zijn tijd bij Real leek wel over te zijn, maar het vertrek van Zidane en de terugkeer van Ancelotti veranderden het perspectief. Bale besloot vol voor zijn kans te gaan en was in de eerste drie competitiewedstrijden in dit seizoen basisspeler bij Real.

Zondag was Bale er niet bij toen Real met een 5-2 zege op Celta de Vigo de terugkeer in het verbouwde Estadio Santiago Bernabéu vierde. De aanvaller raakte zaterdag, tijdens de laatste training in aanloop naar dit duel, geblesseerd aan de hamstring in zijn rechterbeen. Verwacht wordt dat Bale zeker zes weken uit de roulatie zal zijn.

Real heeft, zoals gebruikelijk bij de club, geen duidelijkheid gegeven over de ernst van de blessure van Bale. De Koninklijke maakt wel de wedstrijdselectie voor de Champions League-topper tegen Internazionale bekend en Bale ontbreekt in de groep.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.