Blessure Wuytens kwam hard aan bij AZ: 'Was echt schrikken'

Reacties

Stijn Wuytens viel donderdagavond uit met een zware hersenschudding bij AZ. Ben Rienstra, zijn vervanger in het duel met Dundalk FC (1-1), dacht even niet meer aan voetballen.

Blessure Wuytens kwam hard aan bij AZ: 'Was echt schrikken'

'Ik was aan het warmlopen en dacht eerst dat het Alireza Jahanbakhsh was', blikte Rienstra terug op de botsing van Wuytens met de doelman van de Ieren. 'Toen ik iedereen heftig zag reageren, was het echt schrikken. Ik was me aan het klaarmaken om erin te komen maar wilde eigenlijk kijken hoe het met hem ging. Want met alle respect, op zo’n moment is het maar voetbal. Gezondheid is het belangrijkste.'

Direct na de wedstrijd kregen de AZ-spelers goed nieuws. Rienstra: 'Na afloop hoorden we in de kleedkamer dat Stijn het naar omstandigheden goed maakt.' Die oppepper konden de Alkmaarders wel gebruiken na de teleurstellende wedstrijd, waarin een zekere zege toch nog werd weggegeven.

'Ik denk dat we genoeg mogelijkheden hebben gehad om nog te scoren. En Dundalk kreeg nog een rode kaart, dus dat hadden we niet weg mogen geven. We hadden graag voor Stijn drie punten gepakt. Laten we hopen dat hij snel opknapt', besloot Rienstra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.