Blessure Sissoko volgende tegenslag voor Juventus

Juventus kan dit seizoen niet meer beschikken over de diensten van Mohamed Sissoko. De Malinees heeft last van een knieblessure en is reeds geopereerd. 'De operatie is succesvol uitgevoerd in Bordeaux door dokter Jambou en het herstel zal drie maanden duren', luidt een officieel statement van de Turijnse club.

Blessure Sissoko volgende tegenslag voor Juventus

De 26-jarige controleur sukkelt al het gehele seizoen met problemen aan zijn knie. Mede hierdoor kwam Sissoko slechts tot achttien duels voor de Bianconeri. Het wegvallen van de middenvelder is de volgende tegenslag voor het slecht presterende Juventus.

Hasan Salihamidzic en Alberto Aquilani missen zaterdag de topper tegen AC Milan. Salihamidzic kampt met een dijbeenblessure en Aquilani ondervindt nog teveel hinder van een spierblessure. Fabio Grosso, de linksback heeft een verrekking in zijn dijbeen, en de geschorste Pepe zijn eveneens niet inzetbaar voor coach Gigi Del Neri.

Juve heeft vier van zijn laatste zes duels in de Serie A verloren. Ze bezetten momenteel de zevende plaats met een achterstand van zeventien punten op koploper AC Milan.
Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's