Blessure na drie seconden: Pellegri druipt onthutst af

Reacties
Blessure na drie seconden: Pellegri druipt onthutst af
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Torino-spits Pietro Pellegri heeft zijn kortste optreden ooit achter de rug. De 21-jarige Italiaan raakte enkele tellen na de aftrap geblesseerd in de Serie A-wedstrijd tegen Bologna.

Bologna
Bologna
2 - 1
Torino
Torino

Pellegri rende voorwaarts na de aftrap en gleed bij het drukzetten dusdanig ongelukkig uit, dat hij een enkelblessure opliep. Na drie seconden moest hij de strijd al staken. Het talent werd na de snelste blessure ooit in een Serie A-wedstrijd vervangen door Yann Karamoh.

Pellegri stond te boek als een toptalent. Hij werd in januari 2018 al voor meer dan twintig miljoen euro weggekocht door AS Monaco bij Genoa. In november 2020 beleefde de aanvaller op negentienjarige leeftijd zijn debuut voor de nationale ploeg van Italië. Mede door blessures is zijn ontwikkeling echter gestokt. Pellegri scoorde dit seizoen één keer voor Torino in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.