Bjorn Meijer eist hoofdrol op bij cruciale zege Club Brugge

Bjorn Meijer stond zondag aan de basis van de overwinning van Club Brugge op OH Leuven. De Nederlander was hoofdrolspeler bij de gelijkmaker en kreeg de 3-1 op zijn naam. Door de overwinning stelde Club Brugge deelname aan de kampioenspoule in België veilig.

Club Brugge
Club Brugge
3 - 1
OH Leuven
OH Leuven

Nadat Leuven via Ewoud Pletinckx de leiding had gepakt in het Jan Breydel Stadion, dacht Meijer vijf minuten voor rust zijn eerste doelpunt van het seizoen te pakken te hebben. De treffer kwam echter op naam van Leuven-speler Tobe Leysen, die een voorzet van Meijer tot doelpunt promoveerde.

In de 64ste minuut was het alsnog bingo voor Meijer. Het was alweer bijna een jaar geleden voor de twintigjarige Groninger dat hij het net had gevonden voor Club Brugge. Op 12 maart 2023 scoorde hij tegen Standard Luik (2-0 zege).

Voor Meijer en Brugge wacht donderdag een weerzien met Molde FK in de Conference League. Afgelopen week gingen de Belgen in blessuretijd onderuit in het heenduel (2-1).