Bizar tafereel in Brazilië: scheidsrechter draait reeds genomen strafschop terug

Reacties
Bizar tafereel in Brazilië: scheidsrechter draait reeds genomen strafschop terug
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Santos-speler Sandry stond klaar om een strafschop te nemen. Toen hij scheidsrechter Paulo Cesar Zanovelli da Silva hoorde fluiten, bedacht hij zich geen moment en joeg de penalty overtuigend hoog in de hoek. Toen hij zijn doelpunt wilde vieren, zag hij al snel dat het iets anders was gelopen.

De scheidsrechter had namelijk niet gefloten om Sandry toestemming te nemen om te schieten, maar om aan te geven dat hij door de video-scheidsrechter was uitgenodigd om even televisie te komen kijken. Na enig beraad trok hij de strafschop in en stond Sandry een beetje voor paal.

Gelukkig voor hem en Santos won de ploeg de wedstrijd in de Braziliaanse competitie wel. Santos stond al 2-0 voor tegen Red Bull Bragantino toen dit opmerkelijke incident plaatsvond, en dat zou ook de eindstand worden. Sandry werd in de kleedkamer dan ook het mikpunt van wat liefdevolle spot van zijn ploeggenoten.

Bekijk hieronder de opmerkelijke beelden

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.