Bizar: Poolse doelpuntenmaker blesseert zichzelf tijdens juichen

Reacties

Karol Swiderski zou weleens het EK kunnen missen door zijn manier van juichen. De Poolse maker van het openingsdoelpunt tegen Turkije moest zich binnen twintig minuten laten wisselen.

Bizar: Poolse doelpuntenmaker blesseert zichzelf tijdens juichen
© Pro Shots
Polen
Polen
2 - 1
Turkije
Turkije

De vervanger van de eerder al geblesseerd geraakte Arek Milik was in de twaalfde minuut trefzeker en wilde dat weten ook. De aanvaller van de tegenstander van het Nederlands elftal probeerde nog even door te voetballen, maar moest toch al gauw het veld ruimen.

Oranje hoeft daardoor mogelijk geen rekening te houden met Swiderski, die op de loonlijst staat bij Hellas Verona. Daar was de spits afgelopen seizoen goed voor twee doelpunten in vijftien Serie A-duels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Europees Kampioenschap

Stand Groep D Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Oostenrijk
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Frankrijk
3
1
2
0
2-1
+1
5
3
Nederland
3
1
1
1
4-4
0
4
4
Polen
3
0
1
2
3-6
-3
1
* Actueel tot en met 14 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.