Bilbao in eigen huis onderuit tegen Deportivo La Coruña

Deportivo La Coruña heeft zondag op bezoek bij Athletic de Bilbao een welkome zege geboekt: 1-2. Bij de bezoekers was Adrián met twee treffers de gevierde man.

Na 22 minuten opende de aanvaller de score door een penalty te benutten. Twaalf minuten na het openingsdoelpunt kreeg de thuisploeg met de rode kaart van Mikel San José nog een tegenslag te verwerken.

Adrián was zeven minuten na de onderbreking opnieuw trefzeker. Hij schoot de bal al stuitend in de lange hoek. Bij het maken van het doelpunt stond ook Depor al met tien man. Juan Antonio Rodríguez kreeg op slag van rust zijn tweede gele kaart.

De eretreffer van Fernando Llorente in de 86ste minuut bood de thuisploeg geen soelaas. In de slotfase bleven de gasten immers overeind, waardoor La Coruña twee plaatsen stijgt naar de elfde positie. Bilbao blijft achtste.