Bijzonder 'Koninklijk' bezoek voor Frenkie de Jong

Reacties

Frenkie de Jong heeft woensdagavond zowel koning Willem-Alexander als de Spaanse koning mogen ontmoeten. De middenvelder van Barcelona was een van de bekende sporters die werd uitgenodigd op het staatsbanket.

Bijzonder 'Koninklijk' bezoek voor Frenkie de Jong
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Daags na de uitschakeling van FC Barcelona in de Champions League was De Jong samen met zijn vriendin Mikky Kiemeney voor even terug in Nederland. Dat was niet zomaar, want het stel was uitgenodigd op het staatsbanket van de Spaanse Koning Felipe en koningin Letizia, een feestelijk diner dat hoort bij een staatsbezoek. Het Spaanse koningspaar was woensdag en donderdag in Nederland. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In het Koninklijk Paleis in Amsterdam ontmoette De Jong de koningsparen. Tijdens de begroeting zei koning Felipe nog iets tegen de spelmaker van de Catalaanse club, waarna het tweetal moest lachen.  

Ook bondscoach Ronald Koeman was van de partij, evenals Rafael van de Vaart (ex-Real Madrid) en zijn vriendin en handbalster Estevana Polman.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.