Bijzonder gebaar Oxlade-Chamberlain voor fans na rugnummerwissel

Reacties

Alex Oxlade-Chamberlain doet een unieke geste naar de Liverpool-achterban. De middenvelder compenseert hoogstpersoonlijk de fans die zijn verouderde tricot hebben aangeschaft.

Bijzonder gebaar Oxlade-Chamberlain voor fans na rugnummerwissel

De 25-jarige Engelsman verkaste twee jaar geleden van Arsenal naar Liverpool en droeg sindsdien rugnummer 21. Nu Daniel Sturridge is vertrokken is 15 vrijgekomen en Oxlade-Chamberlain heeft ervoor gekozen dat nummer over te nemen, uitgerekend kort nadat de shirts voor komend seizoen in de verkoop zijn gegaan. De international heeft nu aangeboden een nieuw shirt voor de supporters die al het tricot met rugnummer 21 hebben gekocht volledig te vergoeden.

Oxlade-Chamberlain heeft op persoonlijk vlak een dramatisch seizoen achter de rug ondanks het Champions League-succes van The Reds. Door een zware kruisbandblessure stond hij sinds april vorig jaar aan de kant. De veelzijdige middenvelder maakte op 26 april van dit jaar pas zijn rentree in de Premier League en bleef bij de met 0-2 gewonnen Champions League-finale tegen Tottenham Hotspur op de bank.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.