Bijzonder duel voor Neres bij Ajax-deelname aan Florida Cup

Reacties

David Neres zal zich extra verheugen op deelname aan de Florida Cup, begin 2019. Ajax speelt op 9 januari tegen São Paulo. Dat is de oude werkgever van de Braziliaanse aanvaller.

Bijzonder duel voor Neres bij Ajax-deelname aan Florida Cup

Ajax maakte eerder deze dinsdag al bekend dat het van 5 tot en met 12 januari in Orlando zal verblijven. Het toernooi om de Florida Cup geldt als voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Ook werd er al aangekondigd dat er geoefend zou worden tegen een Braziliaanse topclub. Inmiddels is de identiteit van deze club bekend: op 9 januari neemt Ajax het op tegen São Paulo.

Ervan uitgaande dat Neres bij Ajax blijft, staat hij begin januari dus tegenover een aantal bekende gezichten. De aanvaller maakte anderhalf jaar geleden de overstap van São Paulo naar Ajax. In Amsterdamse dienst kwam Neres tot dusver tot 49 officiële wedstrijden, waarin hij 17 keer scoorde. Ook staan er 17 assists op zijn naam.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De Florida Cup viert in januari 2019 haar vijfjarig jubileum. Vorig jaar deed PSV nog mee aan het vriendschappelijke toernooi: de Eindhovenaren speelde toen gelijk tegen Corinthians (1-1) en Fluminense (1-1). De penaltyserie tegen Corinthians werd verloren, maar PSV nam de strafschoppen wel beter dan Fluminense.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.