Bijlow laat zich na maandenlange absentie weer zien bij Feyenoord

Reacties

Justin Bijlow is op de weg terug bij Feyenoord na een voetblessure. De goalie maakte in aanloop naar De Klassieker zijn rentree op het trainingsveld bij de Rotterdammers.

Bijlow laat zich na maandenlange absentie weer zien bij Feyenoord
© Pro Shots

Bijlow raakte in november geblesseerd, waarna hij de rest van het kalenderjaar was uitgeschakeld. De doelman zag een eventueel debuut bij het Nederlands elftal door die kwetsuur in rook opgaan. Bij absentie van Bijlow maakt Nick Marsman tot nu toe een goede indruk onder de lat

Zaterdag trainde de selectie van Dick Advocaat een laatste keer voor het treffen met aartsrivaal Ajax. Op Twitter laat Feyenoord zien dat Bijlow na een maandenlange revalidatie zaterdag weer stappen heeft gezet op het trainingsveld.

Bijlow speelde voor zijn blessure dit seizoen zes competitiewedstrijden namens Feyenoord. Wanneer hij zijn rentree maakt in de wedstrijdselectie is nog niet bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer J. Bijlow
Meer over J. Bijlow
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.