Big spender Chelsea is nog niet uitgewinkeld en gaat voor nieuwe toptransfer

Reacties

Chelsea gaf deze zomer al bijna tweehonderd miljoen euro uit aan de komst van nieuwe spelers, maar is nog niet klaar voor de lopende transferperiode. De Londenaren maken nu werk van het aantrekken van Anthony Gordon van Everton. Een eerste bod van Chelsea is afgewezen.

Big spender Chelsea is nog niet uitgewinkeld en gaat voor nieuwe toptransfer
© Pro Shots

De 21-jarige Gordon is een linksbuiten die in het afgelopen seizoen uitgroeide tot een basisspeler bij Everton. De Engels jeugdinternational staat bekend als een groot talent en Chelsea is bereid om ver te gaan voor zijn komst. De BBC en Sky Sports melden dat er al een bod van ruim 47 miljoen euro is uitgebracht. Everton heeft dit voorstel echter als onvoldoende betiteld.

Het is de verwachting dat Chelsea nog met een hoger bod zal aankloppen. The Blues zijn bovendien bereid om Armando Broja of Conor Gallagher in een deal te betrekken. Deze spelers kwamen zondag nog als invaller binnen de lijnen tegen Tottenham Hotspur.

De BBC verwacht dat er in de aankomende dagen alsnog een akkoord zal worden bereikt over een toptransfer. Gordon ligt nog voor drie jaar vast bij Everton en speelde in de eerste twee wedstrijden van dit seizoen, die allebei verloren werden, de volledige negentig minuten.

de nieuwkomers bij chelsea tot dusver

Naam Van Bedrag
Marc Cucurella Brighton & Hove Albion 65,3 miljoen euro
Raheem Sterling Manchester City 56,2 miljoen euro
Kalidou Koulibaly Napoli 38 miljoen euro
Carney Chukwuemeka Aston Villa 18 miljoen euro
Gabriel Slonina Chicago Fire 9 miljoen euro
Totaal 186,5 miljoen euro

Bedragen via Transfermarkt

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.