Big Sam sluit Van Aanholt weer in de armen

Reacties

Patrick van Aanholt heeft zijn transfer naar Crystal Palace afgerond. De van Sunderland overgekomen linksback heeft zijn krabbel gezet onder een contract tot de zomer van 2021.

Big Sam sluit Van Aanholt weer in de armen

Op Selhurst Park gaat Van Aanholt opnieuw aan de slag met manager Sam Allardyce, met wie hij eerder samenwerkte bij Sunderland. Big Sam laat op de clubsite weten erg tevreden te zijn met de transfer: 'We hebben samen succes gehad bij Sunderland, waar hij van onschatbare waarde was bij de strijd tegen degradatie. Hij geeft ons team snelheid en energie, is defensief sterk en heeft de kwaliteiten om te scoren en assists te geven.'

Volgens de BBC bedraagt de transfersom ruim zestien miljoen euro. De 26-jarige Oranje-international speelde sinds 2014 voor Sunderland, dat hem destijds overnam van Chelsea. Voor The Black Cats scoorde Van Aanholt negen keer in 95 wedstrijden.

Crystal Palace en Sunderland zijn momenteel concurrenten in de degradatiestrijd. Sunderland is de hekkensluiter in de Premier League, terwijl de nieuwe werkgever van Van Aanholt het vooralsnog met de achttiende plaats moet doen. Het verschil tussen de ploegen bedraagt één punt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.