Bevestiging: Sierhuis is terug in de Eredivisie

Reacties

Fortuna Sittard versterkt de selectie met Kaj Sierhuis. De spits komt per direct over van Stade Reims en tekent in Limburg voor drie seizoenen.

Bevestiging: Sierhuis is terug in de Eredivisie
© Pro Shots

Sierhuis zat bij Reims op een dood spoor en mocht daarom vertrekken uit Frankrijk. Hij had nog een contract voor één seizoen. 'We zijn enorm blij dat Kaj voor Fortuna heeft gekozen. Hij past uitstekend bij deze club. Kaj heeft in het verleden aangetoond een trefzekere spits te zijn en heeft eerder in zijn carrière succesvol samengewerkt met Danny Buijs en Adrie Poldervaart. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het ook dit keer weer goed zal uitpakken', zegt technisch manager Americo Branco via de Fortuna-kanalen.

'Ik heb de laatste seizoenen te maken gehad met enkele tegenslagen, daarom is het voor mij belangrijk om weer veel minuten te maken. Dat hoop ik de komende seizoenen te kunnen doen in het shirt van Fortuna. Daarnaast is het fijn om met de trainers bekende gezichten tegen te komen in Sittard. Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging', aldus Sierhuis zelf.

Sierhuis doorliep de jeugdopleiding bij Ajax en werd na een korte verhuurperiode bij FC Groningen verkocht aan Reims. Mede door een zware blessure, die hem een jaar aan de kant hield, had Sierhuis moeite om zijn stempel te drukken in Frankrijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.