Beruchte Bordalás keert terug bij Getafe en heeft duidelijke opdracht

Reacties

José Bordalás keert na bijna twee jaar terug bij Getafe. De nummer achttien van La Liga hoopt dat de voormalige succestrainer degradatie kan voorkomen.

Beruchte Bordalás keert terug bij Getafe en heeft duidelijke opdracht
© Pro Shots

In de periode 2016-21 was Bordalás al trainer van Getafe, dat onder zijn leiding een beruchte vechtmachine was. De club eindigde die periode drie keer in het linkerrijtje, maar eindigde steevast bovenaan in de lijstjes met de meeste overtredingen en kaarten. In het seizoen 2019/20 was Getafe in de knock-outfase van de Europa League te sterk voor Ajax.

Bordalás werd in mei 2021 aangesteld als nieuwe trainer van Valencia, maar al na één seizoen eindigde die samenwerking. De 59-jarige oefenmeester had sindsdien zijn handen vrij en krijgt nu de taak Getafe voor degradatie te behoeden. Met nog zeven wedstrijden voor de boeg is de achterstand op de veilige zeventiende plaats slechts één punt. Zondag wacht een bezoek aan Espanyol, dat één plek lager staat.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Getafe
Meer over Getafe
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.