Benfica blij met rentree van centrumverdediger Luisão

Luisão zal dinsdag naar verwachting zijn rentree voor Benfica op het allerhoogste podium maken. De Portugese grootmacht neemt het in de Champions League voor eigen publiek op tegen Celtic.

Benfica blij met rentree van centrumverdediger Luisão

Sinds 19 september zat de Braziliaanse centrumverdediger een schorsing uit. Die straf kreeg hij voor het omverduwen van de scheidsrechter tijdens het oefenduel tussen Benfica en Fortuna Düsseldorf een maand eerder. Hierdoor speelde Luisão in de Portugese competitie pas drie duels dit seizoen.

Voor het team van trainer Jorge Jesus maakte de verdediger afgelopen vrijdag al zijn rentree tegen Moreirense (0-2 winst) om de Taça de Portugal. De oefenmeester liet al doorschemeren dat Luisão in het hart van de defensie zal worden gekoppeld aan zijn vaste maatje Ezequiel Garay.

Ook voor Ola John zijn de uitzichten tegen Celtic op een basisplaats gunstig. De voorbije vier officiële wedstrijden startte de van FC Twente overgekomen vleugelspits in de basis. Tijdens het bekerduel bij Moreirense was John een van de vaste waarden die rust kreeg; hij speelde slechts het laatste kwartier. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's