Kane verkiest hattrick boven bevalling vrouw, FC Groningen uit Friesland

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kane verkiest hattrick boven bevalling vrouw, FC Groningen uit Friesland

• Waar komt FC Groningen ook alweer vandaan? Bij Club Brugge dachten ze uit Friesland en dat pikken de noorderlingen niet...

• Humor is Harry Kane niet vreemd. Na het verhaal van Ryan Colclough, die na twee goals werd gewisseld om zo net op tijd aan te kunnen komen voor de geboorte van zijn zoon, laat de spits via Twitter aan zijn vriendin weten dat hij in zo'n situatie liever op het veld blijft staan om een hattrick te maken.

'De kans is groot dat ik naar het WK ga. De contacten lopen. Al een tijdje. Dit is zeker geen grap. Dit is bloedserieus.'
• Vitesse-speler Lassana Faye heeft serieus uitzicht op deelname aan het WK in Rusland. De linksback, die is opgegroeid in Rotterdam met een Senegalese vader en Kaapverdische moeder, heeft contact met de nationale bond van Senegal, dat zich heeft geplaatst voor de eindronde. (De Gelderlander)

Davy Klaassen verbijt zich bij Everton op de bank (of tribune). Op deze 22ste van november gaan zijn gedachten dan ook terug naar een fraaier moment in zijn carrière: zijn debuut van zes jaar terug voor de hoofdmacht van Ajax.

'PSG probeert historie te schrijven, maar dat duurt een aantal jaar. De liefde voor clubs als Barcelona gaat bijvoorbeeld zelfs terug naar het tijdperk van Johan Cruijff. Zo gaat dat met geschiedenis. Je hebt tijd nodig, zoals Manchester City in de Premier League. Je kan geschiedenis niet kopen, het gaat om prijzen en titels winnen.'
• Paris Saint-Germain mag dan wel een voorhoede van wereldklasse hebben, Celtic-trainer Brendan Rodgers, die de Parijzenaren woensdagavond treft in de Champions League, weet wat de Fransen nog missen.

• Dinsdagavond gingen de herinneringen bij Liverpool terug naar 2005, toen de Engelsen na een inhaalrace van jewelste de Champions League grepen ten koste van AC Milan (foto boven). Ook Sevilla-spits Wissam Ben Yedder, die met twee goals de 0-3 voorsprong van Liverpool dit keer mede ongedaan maakte, kent de geschiedenis.

Ryan Colclough maakte dinsdagavond een bijzondere hattrick: na zijn twee goals ging de Wigan Athletic-speler snel naar de kant om de geboorte van zijn zoontje mee te maken.

'Ik zou Buffon graag in mijn plaats laten gaan, want alles wat hij voor het voetbal heeft gedaan is ongelooflijk, simpelweg uniek.'
• Ivan Rakitic gaat in tegenstelling tot Gianluigi Buffon wel naar het WK. Zijn aanbod om zijn ticket voor deelname af te staan lijkt Buffon toch geen goed idee...

'Ik vond het echt heel mooi dat de supporters zo klapten voor ons. Dat was wel echt een kippenvelmomentje voor mij. Het was heel mooi dat ze negentig minuten achter ons hebben gestaan.' 
• Jens Toornstra is dolblij met de support van de Feyenoord-fans in het uitduel met Manchester City (0-1). De Rotterdammers aanhang liet zich ondanks de magere resultaten van de laatste tijd ook in Engeland weer gelden. (Feyenoord TV)

• Het tennistoernooi om de Davis Cup staat weer op het punt van beginnen en dat betekent dat het voetbalveld in stadion van Lille weer plaats moet maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.