Belgische media onder de indruk van scorende Janssen: 'Dat belooft...'

De Belgische media zijn onder de indruk van Vincent Janssen. De 28-jarige aanvaller maakte vrijdag tegen Dinamo Kiev zijn tweede doelpunt in het shirt van Antwerp FC en lijkt klaar voor de start van het Europese seizoen.

© Imago

Janssen kwam eerder al tot scoren in de vriendschappelijke ontmoeting met het KV Mechelen van Danny Buijs. Het doelpunt van de Oranje-international tegen Kiev -  zijn eerste schot van de wedstrijd - leidde een 2-1 overwinning in. Het Nieuwsblad spreekt van een 'prima optreden' van Janssen. 'De Nederlandse spits trof bij zijn debuut op de Bosuil raak en oogt klaar voor de start van het seizoen. Maar goed ook, want in de Conference League moet het er al 'boenk op' zijn.'

Het Laatste Nieuws zag Janssen zijn mannetje uitkappen en vervolgens met links in de verste hoek binnentrappen. 'Minder dan zeven minuten had Janssen nodig om zijn eerste goal op de Bosuil mee te pikken. Dat belooft...', verheugt het Belgische dagblad zich op het verblijf van de Brabander bij de club van trainer Mark van Bommel.

Goede dingen
Mede dankzij het doelpunt van Janssen leeft Van Bommel met een goed gevoel toe naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. In de voorronde van de Conference League is FC Drita, vorig seizoen nog opponent van Feyenoord, donderdag de tegenstander. 'Net als vorige week heb ik goede dingen gezien', aldus de oefenmeester. 'Misschien niet over de volledige negentig minuten, maar dat kan je ook niet verwachten na amper vier weken voorbereiding. We nemen een aantal positieve zaken en een mooi resultaat mee naar onze eerste Europese wedstrijd van donderdag tegen Drita.'