Belgische bond pakt uit met Duitse slogan en charmeoffensief

Reacties

Het vuur rond de Rode Duivels is door het teleurstellende WK in Qatar wat gedoofd. De Belgische bond (KBVB) heeft daarom een speciale campagne afgekondigd met een Duitse knipoog.

Belgische bond pakt uit met Duitse slogan en charmeoffensief
© KBVB

Na de bittere WK-pil is de blik gericht op het EK in 2024. De kwalificatie is een nieuw hoofdstuk. Met Domenico Tedesco als opvolger van de vertrokken bondscoach Roberto Martínez, en zonder de gestopte Eden Hazard en Toby Alderweireld moet het vuur weer geen branden.

'Met een nieuwe coach en een nieuwe sportieve leiding breekt voor ons een nieuw tijdperk aan bij de Rode Duivels', vertelt KBVB-directeur Manu Leroy. 'Daarbij geloven we in onze eigen kracht, maar weten we ook dat we meer dan ooit onze supporters zullen nodig hebben om ons te kwalificeren voor EURO 2024.'

'Wir schaffen das', heeft de KBVB gekozen als slogan om iedereen weer achter de Rode Duivels te krijgen. Het is een verwijzing naar de afkomst van bondscoach Tedesco, de plaats van handeling van het EK in 2024 én de derde officiële taal in België.

Openbare trainingen, een reuze tifo voor de kwalificatiewedstrijd in Zweden, een buscolonne voor het duel in Duitsland, het zijn onderdelen van het charmeoffensief richting de start van de kwalificatiereeks op 24 maart.

Zweden
Zweden
0 - 3
België
België
Duitsland
Duitsland
2 - 3
België
België
Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.