Belgisch avontuur lonkt voor Van Nistelrooij

Reacties

Ruud van Nistelrooij heeft met de leiding van Club Brugge gesproken over de vacature van hoofdtrainer. Dat meldt Het Nieuwsblad dinsdagavond.

Belgisch avontuur lonkt voor Van Nistelrooij
© Pro Shots

Van Nistelrooij was onlangs in België voor gesprekken met de beleidsbepalers van de Belgische topclub, zo hebben meerdere bronnen bevestigd. De 47-jarige Brabander zit na zijn vertrek bij PSV in mei van vorig jaar zonder club. Van Nistelrooij was ook in beeld bij SC Heerenveen, maar heeft aangegeven dat een uitdaging in het buitenland zijn voorkeur heeft.

De Belgische krant geeft aan dat Van Nistelrooij zeker niet de enige kandidaat is. Karel Geraerts, de Belgische oud-middenvelder die nu trainer van Schalke 04 is, is ook in beeld. Bij Club Brugge werd Ronny Deila begin vorige week ontslagen. De nieuwe hoofdtrainer zal pas na het einde van dit seizoen echt beginnen aan de klus.

In de Jupiler Pro League heeft Club Brugge zich als nummer vier geplaatst voor de kampioensgroep. Het Antwerp FC van Mark van Bommel begint als nummer drie aan de beslissende fase van het seizoen en pakte in dertig speelrondes één punt meer dan de rivaal uit Brugge. Linksback Bjorn Meijer is momenteel de enige Nederlandse speler in de selectie van Club Brugge.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.