Belgen voegen curieus element toe aan bekerloting

Reacties

De loting voor de kwartfinale en halve finale van het bekertoernooi in België verliep vrijdag iets anders dan normaal. De balletjes met de namen van de clubs werden niet door een mens uit een kom gevist, maar door een grijpmachine.

Belgen voegen curieus element toe aan bekerloting
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Het bekertoernooi in België wordt gesponsord door Croky en dat was tijdens de loting voor de oplettende kijker ook enigszins te zien. De plechtigheid vond plaats in een gamehall in Antwerpen. Speciaal voor die aangelegenheid had Croky een gele grijpmachine klaargezet.

De Pro League had Mohamed Messoudi, assistent-trainer van Westerlo, bereid gevonden om de loting te verrichten. Daarvoor hoefde hij dus niet zelf de balletjes uit de kom te halen, maar dat deed de machine. Als Messoudi goed mikte, althans. Dat ging een aantal keer mis.

Gelukkig voor Messoudi lukte het uiteindelijk wel om acht balletjes uit de kom te halen. Dat leverde de volgende wedstrijden op: OH Leuven - Antwerp FC, KV Oostende - RWDM, Union Sint-Gillis - Anderlecht en AA Gent - Club Brugge.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.