Bekritiseerde Allegri maakt statement met lofzang over Dybala

Reacties

Massimiliano Allegri heeft de onrust die er de afgelopen weken is ontstaan over zijn relatie met Paulo Dybala de kop ingedrukt. De trainer van Juventus was na de 3-0 zege op Frosinone vol lof over de aanvaller.

Bekritiseerde Allegri maakt statement met lofzang over Dybala

In Italië is er discussie of Cristiano Ronaldo en Dybala wel met elkaar kunnen samenspelen. Allegri zette de Argentijn vorige week bijvoorbeeld op de bank, waarna Ronaldo zijn vriend steunde door Dybala's juichgebaar te gebruiken na een doelpunt. Tegen Frosinone blonken Dybala en Ronaldo uit en vierden zij hun goals samen.

Allegri ging elke vraag over een mogelijk slechte relatie met Dybala of Ronaldo na afloop uit de weg. 'Ik ben blij voor Paulo, omdat spitsen leven voor het maken van doelpunten. Juventus heeft een speler nodig die goed tussen de linies kan spelen en Dybala kan dat als geen ander.'

'Het enige probleem voor hem is dat we de afgelopen jaren met één spits speelden en nu met twee, waardoor er minder ruimte is om in te duiken voor hem. Maar ik heb Dybala al vaker de juiste loopacties zien maken en de goede passes zien geven, hij scoorde de laatste tijd gewoon niet veel', verwees Allegri naar het feit dat Dybala sinds november 2018 niet gescoord had in de Serie A.

Champions League
Woensdagavond gaat Juventus in de achtste finale van de Champions League op bezoek bij Atlético Madrid. Allegri verwacht twee ploegen die aan elkaar gewaagd zullen zijn. 'Tegen Atlético Madrid zal het heel anders worden. We zullen nog beter bij de les moeten zijn om een moment te vinden waarop we kunnen scoren. Het is cruciaal om in Madrid een doelpunt te maken. Als dat niet lukt, wordt het bereiken van de volgende ronde zeer moeilijk. Ik verwacht een zeer fysieke wedstrijd tegen Atlético.'

Icardi
Nu Juventus toegegeven heeft dat het afgelopen zomer overwoog Mauro Icardi binnen te halen, zijn er direct nieuwe geruchten ontstaan over Turijnse belangstelling voor de spits van Internazionale. Allegri werd uiteraard naar de situatie gevraagd, maar wilde slechts antwoord geven op de vraag wat zijn mening is over de speler Icardi.

'Icardi is een spits die altijd scoort. Hij is jong en heeft nog vele jaren voor zich, maar ik blijf zeggen dat ik een speler pas echt goed kan beoordelen wanneer ik met hem op het trainingsveld sta. Scouts kijken op een andere manier naar spelers dan dat trainers dat doen', hield de trainer zich op de vlakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.