Bekerheld Vente nu al een hit onder Hibernian-fans

Reacties

Dylan Vente heeft zich in korte tijd populair gemaakt onder de fans van zijn nieuwe club. Na zijn heldenrol in de Schotse beker komen de supporters van Hibernian met een liedje voor de Nederlandse aanvaller.

Bekerheld Vente nu al een hit onder Hibernian-fans
© Pro Shots

Met een doelpunt en een assist beleefde Vente al een droomdebuut in de voorrondes van de Conference League. Nu komt daar een rol als matchwinner bij zijn bekerdebuut bij. Tegen Raith Rovers viel hij twintig minuten voor tijd in en was hij direct trefzeker. De 2-1 bleek gelijk het winnende doelpunt.

In korte tijd heeft de 24-jarige Vente zich behoorlijk populair gemaakt in Edinburgh. Dat blijkt wel uit het supportersliedje dat zondagavond op Twitter verscheen. Drie weken geleden maakte de spits de overstap van Roda JC naar Schotland. Met de transfer was negen ton gemoeid. Vente speelde eerder voor RKC Waalwijk en Feyenoord.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.