Begeerde Neymar: 'Mijn toekomst ligt bij Santos'

De transfersaga rond Neymar nam een nieuwe wending. De Braziliaanse spits heeft aangekondigd 'gewoon' bij Santos te willen blijven.

Begeerde Neymar: 'Mijn toekomst ligt bij Santos'

Neymar wordt naar verluidt nadrukkelijk begeerd door Chelsea, Barcelona en Real Madrid. Zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro meldde een voorkeur voor De Koninklijke, terwijl zijn club Santos juist rekende op een langer verblijf van de aanvaller.

Neymar hield zich op de vlakte over zijn toekomst. Zijn vader vertelde begin juli dat zijn zoon pas na het toernooi om de Copa América een besluit zou nemen. Na de uitschakeling door Paraguay sprak de aanvaller zich ook uit.

'Ik ben speler van Santos, mijn toekomst ligt ook bij Santos', zei Neymar na vragen over zijn plannen naar Europa te verhuizen. 'Ik ben gegroeid, heb veel geleerd bij Santos van de strijd om de Copa Libertadores en deed ook meer ervaring op tijdens mijn eerste Copa América.'

Naast Neymar had Ganso een mooie boodschap voor Santos. 'Ik weet niet wat er allemaal gaat gebeuren. Ik moet nog praten met de leiding, maart ik overweeg nu te blijven bij Santos.' De Braziliaanse middenvelder wordt in verband gebracht met AC Milan en Manchester United. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's