Begeerde Danjuma kiest voor Everton

Reacties

Een huurperiode bij Everton moet het volgende hoofdstuk worden in de carrière van Arnaut Danjuma. De 25-jarige aanvaller heeft gekozen voor een avontuur op Goodison Park, zo hebben bronnen bevestigd tegenover VI.

Begeerde Danjuma kiest voor Everton
© Pro Shots

Everton heeft met Villarreal een akkoord bereikt over het op huurbasis overnemen van de Oranje-international. Danjuma ondergaat snel de medische keuring, waarna de deal kan worden afgerond. Het gaat om een huurperiode zonder optie tot koop.

Toen duidelijk werd dat Villarreal mee wilde werken aan een vertrek in januari, kwamen veel clubs in beeld. De voormalig speler van NEC Nijmegen, Club Brugge en AFC Bournemouth heeft onder meer veel Premier League-clubs afgewezen. Bij het Everton van Frank Lampard zal Danjuma een van de blikvangers worden in de strijd tegen degradatie. The Toffees staan momenteel negentiende in de Premier League, waar onderin de verschillen klein zijn. Nummer veertien Leicester City heeft een voorsprong van twee punten op Everton.

Eerder deze week werd bekend dat ook PSV informeerde naar Danjuma. In Eindhoven wordt gezocht naar een nieuwe aanvallende optie, nu Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) zijn vertrokken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.