Beenhakker keert terug bij Feyenoord

Feyenoord en Leo Beenhakker hebben elkaar gevonden in een nieuwe samenwerking. De bondscoach van Polen gaat in Rotterdam een technische functie bekleden.

Beenhakker keert terug bij Feyenoord

Later maakt Feyenoord bekend welke rol Beenhakker gaat vervullen in Rotterdam. Don Leo had al afgesproken de komende maanden een bijdrage te leveren aan een technisch beleidsplan van Feyenoord. In samenspraak met toekomstig trainer Mario Been houdt hij de huidige selectie tegen het licht.

Beenhakker staat nog onder contract bij de Poolse bond, die niet staat te springen z'n bondscoach de vrijheid te geven ook voor Feyenoord te werken. In 2008 verlengden beide partijen hun samenwerking tot en met het WK in 2010. 'Maar in zijn vrije tijd mag hij doen wat hij wil', laat de Poolse bondsvoorzitter Grzegorz Lato ruimte voor een dubbelrol van Beenhakker.

Beenhakker vervulde in 2007 voor het laatst een officiële functie bij Feyenoord. Als tijdelijk vervanger van Erwin Koeman begeleidde hij de Rotterdammers in de plays-offs in het seizoen 2006/07.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen