Beelden Sport1: Ronaldo schittert, weer racisme in Spanje

Reacties

In samenwerking met Sport1 brengt VI.nl beelden van Europa's topcompetities. Bekijk hier de ontwikkelingen in de razend spannende Primera División.

Beelden Sport1: Ronaldo schittert, weer racisme in Spanje

Als laatste van de drie titelkandidaten verspeelde óók Real Madrid zondagavond punten in eigen huis tegen Valencia. Dankzij een werkelijk schitterende hakgoal van Cristiano sleepte De Koninklijke  nog een puntje uit het vuur tegen Valencia: 2-2.

De samenvatting

De wonderschone goal van Ronaldo.

Koploper Atlético Madrid ging eerder op de dag met 2-0 onderuit bij Levante. In de slotfase ontstond er nog ophef toen Levante-speler Pape Diop met een dansje zijn gram ging halen bij de supporters van Atlético Madrid, die hem racistisch bejegend zouden hebben. Het leidde ook op het veld nog tot een opstootje.

Samenvatting

Zaterdag had Barcelona als eerste het slechte voorbeeld gegeven door op bezoek bij Getafe niet verder dan 2-2 te komen.

Samenvatting

Spannend
Door de averij van alle drie de titelkandidaten is het nog steeds ongemeen spannend. Met nog twee duels te gaan voert Atlético de ranglijst aan met drie punten voorsprong op Barcelona, dat in de laatste speelronde de koploper nog ontvangt. Real Madrid is derde met vijf punten minder dan de stadgenoot, maar heeft ook nog een wedstrijd te goed. Als Atlético uit het thuisduel met Málaga en het treffen met Barcelona minimaal vier punten haalt, is de titel een feit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.