Beckham ontslaat vriend Neville: 'Soms moeilijke beslissingen nemen'

Reacties

David Beckham heeft zijn oud-ploeggenoot en vriend Phil Neville de laan uitgestuurd bij Inter Miami. De 46-jarige Engelsman is vanwege tegenvallende resultaten ontslagen.

Beckham ontslaat vriend Neville: 'Soms moeilijke beslissingen nemen'
© Pro Shots

Neville stond twee jaar aan het roer bij Inter Miami, maar Beckham heeft het 'moeilijke besluit' moeten nemen om hem te ontslaan. De afgelopen vier wedstrijden werden verloren voor de Major League Soccer-club. Donderdag ging het mis tegen New York Red Bulls. Daarna kreeg Neville het slechte nieuws te horen. Beckham en Neville zijn goede vrienden van elkaar en speelden met elkaar samen bij Manchester United.

'Soms moeten we de moeilijkste beslissingen nemen en helaas vinden we dat de tijd rijp is om iets te veranderen. Ik wil Phil bedanken voor zijn harde werk, zijn passie voor onze club en zijn integriteit als persoon', laat mede-eigenaar Beckham weten via de clubkanalen. 'Dit was een moeilijke beslissing, maar we denken dit het beste is voor de club.'

Inter Miami staat na vijftien wedstrijden op de laatste plaats in de Major League Soccer. De club pakte pas vijf overwinningen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.