Beckham: 'Ik moest huilen toen Messi naar Inter Miami kwam'

Reacties

Vraag David Beckham naar 17 juli 2023 en er zal een grote glimlach op zijn gezicht verschijnen. Op die dag werd Lionel Messi groots door Inter Miami gepresenteerd en Beckham is op dat moment nog altijd trots.

Beckham: 'Ik moest huilen toen Messi naar Inter Miami kwam'
© Pro Shots

Messi maakte onder luid applaus van tienduizenden Inter Miami-fans zijn entree in het Lockhart Stadium. 'Ik kreeg een telefoontje toen ik in een bed in Japan lag, toen hoorde ik dat Lionel Messi bij Inter Miami zou tekenen. We spraken al vijf jaar met zijn vader!', zei Beckham in een podcast van James Corden. 'We hadden een ontmoeting en ik zei: "Ik weet dat Leo er nu niet klaar voor is, maar ik wil dat je zoon in de toekomst voor mijn club gaat spelen". Vijf jaar later wisten we dat er die maand een beslissing zou worden genomen, omdat Leo had aangekondigd dat hij Paris Saint-Germain zou verlaten.'

Beckham kreeg in Japan het verlossende telefoontje dat Messi naar Inter Miami zou komen. 'Om een uur of vier lag ik in bed en mijn telefoon bleef maar gaan. Victoria (vrouw Beckham, red.) zei: "Doe je telefoon uit, we moeten slapen". Dus ik opende mijn telefoon en zag het bericht dat Messi besloot om naar Inter Miami te komen. Ik krijg er nu nog kippenvel van. Ik ging rechtop zitten en begon te huilen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Messi maakte in zijn debuut voor Inter Miami het winnende doelpunt en sloot het seizoen af met elf doelpunten in alle competities. Dit seizoen staat de teller op drie goals en één assist. Hij herstelt momenteel van een blessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.