Bayern wekt irritatie: 'Ik hoop dat ze niet altijd onze spelers halen'

Reacties

Bayern München winkelt maar al te graag bij RB Leipzig. Na Dayot Upamecano en Marcel Sabitzer moet ook Konrad Laimer naar Beieren komen. Echter, RB Leipzig wil de middenvelder absoluut niet kwijt.

Bayern wekt irritatie: 'Ik hoop dat ze niet altijd onze spelers halen'
© Imago

Directeur Oliver Mintzlaff laat aan ServusTV weten eigenlijk wel klaar te zijn met Bayern. 'Ik hoop dat Bayern eens met andere ideeën komt en niet altijd onze spelers haalt.' Het laatste bod van Bayern op Laimer zou 23 miljoen euro inclusief bonussen bedragen. Leipzig zou echter dertig miljoen verlangen.

'Konny is enorm belangrijk voor ons spel, dus we willen hem niet kwijt’, gaat Mintzlaff verder. 'Wij zitten achter het stuur. Als wij iets doen, moet het gaan volgens onze wensen.' Laimer heeft nog maar een contract tot medio 2023. Dat wil niet zeggen dat RB Leipzig zich genoodzaakt ziet om deze zomer te verkopen.

'Het kan ook goed zijn dat we met hem het laatste contractjaar in gaan en dat we geen transfersom krijgen', aldus Mintzlaff. De 25-jarige Laimer vertrok in 2017 voor ongeveer zeven miljoen euro van Red Bull Salzburg naar Leipzig. Tot dusverre speelde hij 160 wedstrijden voor Die Bullen, waarin hij elf keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.