Bayern München sluit vijfjarige overeenkomst met opvolger Neuer

Reacties

Bayern München spreekt het vertrouwen uit in Alexander Nübel. De doelman (27) is met de club een nieuwe verbintenis voor vijf seizoenen overeengekomen. Nübel tekent bij tot 2030 en speelt tot de zomer van 2025 bij VfB Stuttgart.

Bayern München sluit vijfjarige overeenkomst met opvolger Neuer
© Pro Shots

Nübel maakt dit seizoen vlieguren bij Stuttgart en zal ook volgend seizoen op huurbasis uitkomen voor de nummer drie van Duitsland, die hard op weg is om zich te plaatsen voor Champions League-voetbal. Wanneer Nübel in de zomer van 2025 terugkeert bij Bayern, gaat zijn fonkelnieuwe contract in en kan hij de opvolger van Manuel Neuer worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De contractverlenging van Nübel is er dus een met het oog op de toekomst. Neuer (38) is de onbetwiste nummer één in München, maar zit in de herfst van zijn carrière en met Nübel heeft Bayern al een opvolger. Der Rekordmeister nam hem al in de zomer van 2020 transfervrij over van Schalke 04, maar omdat hij nog niet klaar was voor het grote werk, werd hij verhuurd. Bayern stalde Nüber twee seizoenen bij AS Monaco en dus ook twee jaar bij Stuttgart.

Spelersprofiel

A. Nübel


Geboortedatum:
30 september 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Paderborn
Nationaliteit
Duitsland
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
VfB Stuttgart
Nationaal team:
Duitsland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.