'Bayern München gaat voor Dembélé'

Reacties

Bayern München lijkt zich te mengen in de strijd om Ousmane Dembélé. De 25-jarige aanvaller zit in de laatste maanden van zijn contract bij Barcelona.

'Bayern München gaat voor Dembélé'
© Pro Shots

Het is geen geheim dat de Catalaanse club Dembélé nog altijd graag langer wil binden. De club verkondigde in januari met ruwe bewoordingen nog een definitief afscheid van de dribbelaar, maar kwam daar later toch weer op terug. Dembélé is dit kalenderjaar eindelijk voor langere tijd fit en heeft zich onder Xavi Hernández ontwikkeld tot belangrijke speler in Camp Nou.

Met name als aangever is hij belangrijk: met dertien beslissende passes is Dembélé dit seizoen zelfs de assistkoning van La Liga. Dat heeft de interesse uit het buitenland alleen maar verder aangewakkerd. Paris Saint-Germain wordt al langer genoemd, maar L'Équipe meldt nu dat ook Bayern zich heeft gemengd in de strijd om de Fransman.

Het Franse dagblad schrijft dat de flinke salariseisen van Dembélé en zijn entourage geen probleem vormen voor Bayern, terwijl Barcelona juist grote moeite heeft om een financieel aantrekkelijke aanbieding voor Dembélé op tafel te krijgen.

Meer O. Dembélé
Meer over O. Dembélé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.