Bayern hoopt Spaanse aanwinst eerder naar Duitsland te halen door blessures

Reacties

Bayern München hoopt Bryan Zaragoza (22) eerder dan gepland naar Duitsland te halen. Aanvankelijk zou de aanvaller pas aankomende zomer verkassen, maar Bayern is nu met Granada in gesprek om de overgang te vervroegen.

Bayern hoopt Spaanse aanwinst eerder naar Duitsland te halen door blessures
© Pro Shots

Daarmee speelt Bayern in op de zware blessure die Kingsley Coman onlangs opliep. Hij ligt er naar verwachting maandenlang uit. 'Het valt niet uit te sluiten dat nog iets gaan doen', vertelde sportief directeur Christoph Freund. Hij erkende met Granada in gesprek te zijn over Zaragoza. 'We bespreken momenteel hoe we deze situatie het best kunnen oplossen.'

Bayern haalde de Spaanse dribbelaar in december al in huis. Hij tekende een vijfjarig contract in München, maar zou pas in de zomer komen. De aanvaller, die zijn debuut voor Spanje al maakte, heeft naar verluidt dertien miljoen euro gekost. Hij moet de personele problemen bij Bayern München deze winter nog oplossen.

'We zijn in gesprek met Granada om hem mogelijk eerder binnen te halen. Maar er zijn altijd drie partijen betrokken bij een transfer. We wachten de komende twee dagen af.' Op dit moment kan Bayern ook niet beschikken over Serge Gnabry. Zijn blessure is niet zo erg als die van Coman, maar hij moet de komende wedstrijden wel aan zich voorbij laten gaan. Zo mist hij onder meer duels met Borussia Mönchengladbach, koploper Bayer Leverkusen en de eerste wedstrijd in de Champions League tegen Lazio.

Bundesliga

Stand Bundesliga 2023/2024

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayer Leverkusen
31
25
6
0
77-22
+55
81
2
Bayern München
31
22
3
6
89-38
+51
69
3
VfB Stuttgart
31
20
4
7
70-38
+32
64
4
RB Leipzig
31
19
5
7
73-35
+38
62
* Actueel tot en met 28 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.