Bayer Leverkusen geeft belangrijk signaal af naar concurrent Sinkgraven

Reacties

Bayer Leverkusen gaat langer door met Wendell. De belangrijkste concurrent van Daley Sinkgraven in de selectie van Peter Bosz heeft zijn tot 2021 doorlopende contract met één jaar verlengd, tot 2022.

Bayer Leverkusen geeft belangrijk signaal af naar concurrent Sinkgraven
© Pro Shots

Wendell staat al sinds 2014 op de loonlijst bij Bayer Leverkusen, dat de Braziliaan destijds overnam van Grémio. Hij speelde tot dusver 212 officiële wedstrijden voor Die Werkself en heeft sinds de start van dit seizoen te maken met de concurrentie van Sinkgraven. Sinds de jaarwisseling krijgt de voormalig Ajacied steeds vaker de voorkeur van zijn landgenoot Bosz.

Dat betekent niet dat Leverkusen niet tevreden is over Wendell. Zijn contractverlenging is daar het bewijs van. 'Ik herinner nog dat ik naar deze club ging en ik sprak met Zé Roberto. Hij vertelde me dat Bayer Leverkusen een club was waar ik erg gelukkig zou kunnen worden en heeft niets teveel gezegd', aldus Wendell. 'Ik heb me hier altijd heel goed gevoeld, deze club is mijn familie geworden. En ik weet zeker dat we met onze sterke ploeg nog veel mooie dingen kunnen bereiken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.