Barcelona morst weer punten

Barcelona heeft opnieuw terrein moet prijsgeven. Terwijl de Catalanen genoegen moesten nemen met een 1-1 gelijkspel tegen Málaga, pakte koploper Deportivo La Coruña wel de drie punten.

Barcelona heeft twee punten laten liggen. Tegen laagvlieger Málaga moesten de Catalanen, die een overwicht niet in doelpunten konden uitdrukken, zelfs een achterstand ongedaan maken. Dario Silva had de thuisploeg namelijk op aangeven van Dely Valdes aan een 1-0 voorsprong geholpen. Voor Barcelona restte er slechts een kwartier om de schade te beperken. Met dank aan Rivaldo hield Barça een punt over. De Braziliaan zette op aangeven van Patrick Kluivert de gelijkmaker op het scorebord. Bij Málaga speelde Kiki Musampa de hele wedstrijd. Frank de Boer, Phillip Cocu en Patrick Kluivert vormde de Nederlandse enclave bij Barcelona.

Bij Deportivo La Coruña was Diego Tristán wederom de held. De aanvaller, die woensdag met twee doelpunten Manchester United op de knieën kreeg, was tegen Sevilla weer doorslaggevend. De aanvaller maakte op aangeven van José Emilio Amavisca het enige doelpunten van de wedstrijd. Deportivo mocht zich gelukkig prijzen dat de Sevilla-aanvaller Oliviera oog in oog met keeper Nuno Herlander over de bal struikelde.

Bekijk hier al onze video's