Barcelona met Frenkie de Jong en Memphis in de basis op bezoek bij Cádiz

Reacties

Frenkie de Jong en Memphis Depay beginnen zaterdag in de basis bij Barcelona. Ook Gerard Piqué en debutant Hector Bellerín verschijnen op bezoek bij Cádiz aan de aftrap.

Barcelona met Frenkie de Jong en Memphis in de basis op bezoek bij Cádiz
© Pro Shots
Cádiz
Cádiz
0 - 4
Barcelona
Barcelona

Voor Memphis is het zijn eerste basisplaats van het seizoen. De Oranje-international leek deze zomer lange tijd op weg naar de uitgang, maar bleef bij Barcelona. Daar moest Memphis tot nu toe genoegen nemen met (korte) invalbeurten. Tegen Cádiz vormt de aanvaller een voorhoede met Ferran Torres en Raphinha. Robert Lewandowski krijgt rust.

In het middenrif heeft Xavi een plekje ingeruimd voor De Jong. De controleur begint net als Sergio Busquets en Gavi in de basis. Bellerín debuteert in Cádiz in het shirt van Barcelona. De rechtsback completeert de defensie met Piqué, die zijn eerste competitieminuten van het seizoen maakt, Ronald Araújo en Alejandro Baldé.

Ongeslagen reeks
Cádiz wacht nog op het eerste punt en zelfs het eerste doelpunt van het seizoen, maar dat wil niet zeggen dat Barcelona een makkie wacht in Estadio Nuevo Mirandilla. De Andalusiërs bleven de laatste vier duels ongeslagen tegen Barça, dat in 2006 voor het laatst won van Cádiz. De doelpuntenmaker toen: Ronaldinho.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.