Barcelona heeft goede hoop op komst Neymar: 'We komen dichterbij'

Reacties

Barcelona wil deze zomer nog één keer voor vuurwerk zorgen. De Spanjaarden hebben een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met Paris Saint-Germain over Neymar.

Barcelona heeft goede hoop op komst Neymar: 'We komen dichterbij'

In de ochtend kwam al naar buiten dat een zware delegatie van Barcelona naar Parijs was gereisd, in een laatste poging om Neymar binnen te halen. Javier Bordas was een van de bestuursleden die in het vliegtuig stapte en hij keerde dinsdagavond terug in Spanje. 'Er is nog geen akkoord', zei hij tegen de toegestroomde journalisten. 'De onderhandelingen zijn nog gaande, maar we komen dichterbij. Meer kan ik niet zeggen.'

André Cury, die door Barcelona wordt ingeschakeld voor transferzaken op de Zuid-Amerikaanse markt, is in Parijs achtergebleven. Hij wacht daar de ontwikkelingen af. Volgens SPORT wordt er gesproken over een transfersom van 170 miljoen euro en moet er alleen nog een akkoord worden bereikt over de betalingsregeling. Bij de deal zou geen Barcelona-speler als ruilmiddel betrokken worden, iets wat eerder wel steeds werd gesuggereerd.

Neymar (27) maakte twee jaar geleden nog de overstap van Barcelona naar PSG. Met de transfersom die toen op tafel kwam, 222 miljoen euro, is de Braziliaan nog altijd de duurste speler aller tijden. Neymar heeft het nu wel weer gezien in Parijs en heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Barcelona. De Spanjaarden hebben nog tot 2 september om de deal af te ronden: dan sluit de transfermarkt zijn deuren. 

Toekomst Neymar: 'Barcelona is gek als ze hem halen.'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.