Barcelona gekoppeld aan Napoli, Xavi Simons met Leipzig tegen Real Madrid

Reacties

Maandagmiddag is de loting voor de achtste finale van de Champions League bekend geworden. PSV neemt het op tegen Borussia Dortmund. Verder kwamen ook ontmoetingen tussen Napoli en Barcelona en tussen RB Leipzig en Real Madrid uit de koker.

Barcelona gekoppeld aan Napoli, Xavi Simons met Leipzig tegen Real Madrid

In het Zwitserse Nyon werd maandag geloot voor de knock-outfase van de Champions League. Bayern München, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City en Barcelona hadden zich geplaatst als groepswinnaar. Zijn werden gekoppeld aan een nummer twee: FC Kopenhagen, PSV, Napoli, Internazionale, Lazio, Paris Saint-Germain, RB Leipzig of FC Porto.

De eerste ploegen die aan elkaar gekoppeld werden, waren FC Porto en PSV-groepsgenoot Arsenal. Vervolgens kwam er met Napoli tegen Barcelona een fraai affiche uit de koker. Paris Saint-Germain, dat tweede werd in de groep, ontliep grootmachten als Bayern München, Real Madrid en Manchester City en trof Real Sociedad. Xavi Simons neemt het met RB Leipzig op tegen Real Madrid.

De eerste wedstrijden worden gespeeld op 13, 14, 20 en 21 februari 2024. De returns zullen plaatsvinden op 5, 6, 12 en 13 maart.

Volledige loting:
FC Porto - Arsenal
Napoli - Barcelona
Paris Saint-Germain - Real Sociedad
Internazionale - Atlético Madrid
PSV - Borussia Dortmund
Lazio - Bayern München
FC Kopenhagen - Manchester City
RB Leipzig - Real Madrid
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.