Barcelona doet zaken met Aston Villa en maakt ruimte voor dubbelslag

Reacties

Barcelona heeft op Deadline Day ruimte gemaakt in het salarisbudget. De Catalanen hebben Clément Lenglet (28) namelijk weten te slijten. De overbodige verdediger vertrekt naar Aston Villa.

Barcelona doet zaken met Aston Villa en maakt ruimte voor dubbelslag
© Pro Shots

Lenglet wordt door Villa gehuurd tot het einde van het seizoen. De Spaanse broodheer van de Fransman betaalt nog 25 procent van zijn salaris door, maar in de Premier League is er meer toekomst voor Lenglet. Trainer Xavi Hernández ziet het niet zitten in de linkspoot, die vorig jaar al uitgeleend werd aan Tottenham Hotspur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Portugese dubbelslag
In Camp Nou hoopt men op Deadline Day nog één of twee versterkingen te presenteren. Barça wil naar verluidt dolgraag João Félix (Atlético Madrid) strikken, terwijl ook landgenoot João Cancelo (Manchester City) kandidaat is om naar de club te komen. Beide spelers zouden persoonlijk al akkoord zijn met de Barça.

Doordat Lenglet naar Birmingham is vertrokken, heeft de Spaanse topclub financiële ruimte gemaakt in het salarisbestand. Daardoor zouden Félix en Cancelo ingeschreven kunnen worden. De Portugezen staan volgens Marca en Mundo Deportivo al in de wachtkamer klaar om gehuurd te worden door Barça.

Overigens kan het ook zomaar dat Barça te laat is met het strikken van het duo. Volgens Marca probeert Arsenal namelijk nog om Cancelo voor de neus van de Catalanen weg te kapen. The Gunners willen de vleugelverdediger eveneens huren, maar Manchester City lijkt hem liever naar Barcelona te laten vertrekken. Ook Bayern München, dat afgelopen seizoen Cancelo al een halfjaar huurde, zit op het vinkentouw. Dat weet SPORT te melden.

Bekijk hier al onze video's
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.