Barça zet De Jong in de wachtkamer

Reacties

Barcelona wil maar wat graag door met Frenkie de Jong, maar gaat dit seizoen geen enkel contract meer verlengen. Dit heeft sportief directeur Deco bevestigd.

Barça zet De Jong in de wachtkamer
© Pro Shots

De momenteel geblesseerde De Jong staat nog tot medio 2026 onder contract in Barcelona, Deco sprak eerder al uit dat hij verder wil met de international van Oranje. De 26-jarige middenvelder met een verleden bij Ajax zal wel geduldig moeten zijn, want dit seizoen komt er geen aanbieding vanuit de clubleiding.

'Dit seizoen gaan we met niemand vernieuwen', bevestigde Deco in een interview met SPORT. 'We praten met zaakwaarnemers en we gaan de contracten beetje bij beetje opwaarderen. Frenkie is een geweldige speler, het ligt uiteindelijk aan hem en de club. Ik kan alleen maar zeggen dat hij een geweldige speler is en dat ik graag geweldige spelers onder contract heb staan.'

Het is een publiekelijk geheim dat Barcelona in de financiële problemen zit, ondanks de aankondiging van een miljoenenwinst. Die paradox wordt in onderstaand verhaal uitgelegd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.