Barça-talent negen maanden eruit na heroïsche redding op doellijn

Reacties

Moussa Wagué kan beginnen aan de lange weg terug nadat hij het voorbije weekend succesvol onder het mes is gegaan. De door Barcelona aan PAOK Saloniki verhuurde verdediger liep een zware knieblessure op bij een botsing met de paal.

Barça-talent negen maanden eruit na heroïsche redding op doellijn
© Pro Shots

Wagué liep de blessure op 13 december op in de uitwedstrijd tegen Aris. De 22-jarige Senegalees ging tot het uiterste om de bal nog vlak voor de lijn weg te halen en slaagde daar ook in, maar de rechtsback kwam daarbij wel hard in botsing met het aluminium. Er werd door de medische staf van PAOK direct gevreesd dat de huurling zijn knie verbrijzeld had.

De zorgen over het eventueel niet kunnen vervolgen van de loopbaan zijn inmiddels weggenomen. Onder toezicht van medici van Barcelona is Wagué inmiddels geopereerd en de verwachting is dat hij nog negen maanden nodig heeft voor zijn revalidatie.

Wagué geldt bij Barcelona als een talent met de potentie om nog een rol te krijgen bij de A-selectie. De 21-voudig international werd eerder al verhuurd aan KAS Eupen en OGC Nice en de hoop is dat hij op termijn nog kan aansluiten bij het eerste elftal, wellicht als concurrent voor Sergiño Dest.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.