Barça maakt kraker extra speciaal voor terugkerende Suárez

Reacties

Luis Suárez kan zaterdagmiddag in Camp Nou een verrassing tegemoet zien. Barcelona wil voor de topper tegen Atlético Madrid met een (klein) eerbetoon komen.

Barça maakt kraker extra speciaal voor terugkerende Suárez
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
0 - 0
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Suárez keert zaterdag met Atlético Madrid terug in Camp Nou. De Uruguayaan vertrok afgelopen zomer met de nodige problemen bij Barcelona. De manier waarop hem de boodschap werd verkondigd, stootte menigeen tegen de borst.

Door alle problemen was een passend afscheid na zes jaar trouwe dienst niet aan de orde. Nu maanden later wordt een poging gedaan de vrede te tekenen. Er komt een eerbetoon aan de man die 195 keer scoorde voor de Catalaanse grootmacht. Het is vanwege de coronabeperkingen nog wachten op het groene licht van de bond.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Suárez zelf hield zich in de aanloop naar de topper rustig. 'Klaar voor morgen', deelde hij op social media. Voor hem is het de eerste keer dat hij tegenover Barcelona staat. Het eerste duel tussen de twee rivalen in het huidige seizoen ging vanwege een positieve test aan hem voorbij.

Zijn trainer Diego Simeone beseft dat de bijdrage van de Uruguayaan doorslaggevend kan zijn, net als die van de aanvallend ingestelde Marcos Llorente. 'Hun seizoen spreekt voor zich, het zijn twee belangrijke spelers. Eén met een grote historie, die deed wat niet meer van hem werd verwacht. En de ander met zijn beste seizoen ooit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.